HVEM ER JEG

Jeg var kun ni år gammel, da jeg begyndte at sige “jeg vil være iværksætter.”

 

Entreprenørvejen altid virket som det eneste der gav mening...

Jeg startede som 18 årig med at sælge malerier, og fulgte den passion i mange år. Den vej har givet mig en masse erfaring indenfor salg, og utrolig meget læring i at være selvstændig. Processen i at finde min vej og undersøge hvad der giver mening for mig, har givet mig den erfaring, som jeg har i dag. 

De sidste par år har jeg selvuddannet mig selv, og undersøgt en masse indenfor det online univers. Jeg elsker at dykke ned i detaljer, og blive klog på et område. Om det er at male et maleri, webdesign eller fotografi, så opnår jeg en kæmpe selvtilfredsstillelse i at kreerer noget visuelt flot.

Entreprenørvejen altid virket som det eneste der gav mening...

Jeg startede som 18 årig med at sælge malerier, og fulgte den passion i mange år. Den vej har givet mig en masse erfaring indenfor salg, og utrolig meget læring i at være selvstændig. Processen i at finde min vej og undersøge hvad der giver mening for mig, har givet mig den erfaring, som jeg har i dag. 

De sidste par år har jeg selvuddannet mig selv, og undersøgt en masse indenfor det online univers. Jeg elsker at dykke ned i detaljer, og blive klog på et område. Om det er at male et maleri, webdesign eller fotografi, så opnår jeg en kæmpe selvtilfredsstillelse i at kreerer noget visuelt flot.

Entreprenørvejen altid virket som det eneste der gav mening...

Jeg startede som 18 årig med at sælge malerier, og fulgte den passion i mange år. Den vej har givet mig en masse erfaring indenfor salg, og utrolig meget læring i at være selvstændig. Processen i at finde min vej og undersøge hvad der giver mening for mig, har givet mig den erfaring, som jeg har i dag. 

De sidste par år har jeg selvuddannet mig selv, og undersøgt en masse indenfor det online univers.
Jeg elsker at dykke ned i detaljer, og blive klog på et område. Om det er at male, webdesign eller fotografi, så opnår jeg en kæmpe selvtilfredsstillelse i at kreerer noget visuelt flot.

Drømmen har altid været at skabe min egen struktur...

Fra jeg var helt lille har jeg altid drømt stort. Da jeg var ti år lavede jeg en mappe med tegninger om mit fremtidige hus, fyldt af billeder og detaljeret beskrivelser. Jeg har altid vidst at mappen en dag ville kunne blive en realitet, men vejen har ikke været lige så let, som den ti-årige Rikke troede det ville være. Min egen uddannelse har givet mig det skub til at tro på mig selv, og vide at min vej er ligeså god som alle andres. 

HVEM ER MINE KUNDER